Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΗΤΕΣ

Ανεξέλεγκτες οι τράτες καταστρέφουν το βυθό του Ρεθύμνου


Είδηση από τον Ιστότοπο "Ρεθυμνιακή Αγορά"
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=996
μεταφέρω μόνο το κομμάτι, τι τους απάντησε το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου όταν  του κατάγγειλαν ότι δυό μηχανότρατες (έχουν και τη σχετική φωτογραφία) έξυσαν το βυθό της θάλασσας μέχρι την ακτή:
 


"Σε ερώτηση που κάναμε στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου για να μας δώσει μια σαφή εικόνα περί της νομιμότητας του πλωτού αυτού μέσου αλιείας, ο Λιμενάρχης κ. Αντώνης Ορφανός μας παρέπεμψε στον προϊστάμενο της Λιμενικής Αστυνομίας κ. Δασκαλάκη, ο οποίος μας είπε ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα εξόδου του μοναδικού πλωτού μέσου που το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου έχει στη διάθεσή του, λόγω καιρού. Εμείς όμως δεν διαπιστώσαμε ουδώλως κακές καιρικές συνθήκες επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τις ελλείψεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό από πλευράς Λιμενικού Σώματος.
Δεν είναι διόλου ενθαρρυντικό το στοιχείο ότι το Ρέθυμνο δεν έχει την δυνατότητα σε ένα "τεσσάρι" (δύναμη αέρα σε μποφώρ) να μην έχει την δυνατότητα το Λιμεναρχείο να επιχειρήσει έξοδο για έλεγχο.
Εφιστούμε τη προσοχή στην Ανωτέρα διοίκηση του Λιμεναρχείου και ενόψη της επερχόμενης καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, να φροντίσει ούτως ώστε να εξοπλίσει αποτελεσματικότερα το τοπικό μας Λιμεναρχείο και να παραχωρήσει τα κατάλληλα εργαλεία για την σωστή διενέργηση ελέγχων. Για αυτό το λόγο η εφημερίδα μας θα προχωρήσει και θα αποστείλει το παρών δημοσίευμα στην αρμόδια υπηρεσία στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας με σκοπό να ενεργήσει τα δέοντα."

Δεν ξέρουν οι πατριώτες ότι το Λιμενικό είναι οι ΥΠΗΡΕΤΕΣ των κακών αυτών επαγγελματιών για αυτό και δεν τους ενοχλούν. Ότι γίνεται και στο Θερμαϊκό και παντού (πλην λίγων εξαιρέσεων) στην Ελλάδα. Τους ενδιαφέρουν μόνο οι ερασιτέχνες. Να τους γεμίσουν πρόστιμα, να τους αφανίσουν, ώστε να καταξεσκίζουν τη Θάλασσα οι δήθεν επαγγελματίες!

4 σχόλια:

 1. Λάζαρε εγω ειμε ενας ερασιτεχνης ψαρας που πληρωσα αυτο το τημιμα με τριακοσια ευρο γιατη ψαρεβα στον θερμαικο λυγοτερο απο πενιντα μετρα απο τον μυδονα ειμε νομοταγις πολυτης αγαπω την πατριδαμου και σεβωμε τους νομους του κρατους αλλα οταν θεορισα τον μαρτιο της αδιες στο λιμεναρχιο δεν με ενιμεροσε κανης για τον κενουργιο νομο που ψυφιστηκε τον δεκεμβριο του 2009 εναγνιαμου επεσα στη παγυδα ασινε καλλα ο Λιμεναρχης που πηρε την μπουκια απο τον στομα των τεσαρονμου παιδιων ας κοιματε υσιχα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μανώλη σου συμπαραστέκομαι ηθικά και όπως βλέπεις στυλιτεύω τις κρατικές ΑΛΗΤΕΙΕΣ, που στρέφονται κατά των αδυνάμων για να γεμίσουν τα πορτοφόλια τους, δήθεν τα ταμεία του Κράτους. Στους γιατρούς να τα δώσουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λαζαρε ευχαριστο για την σιμπαρασταση Αλα ειμε αγανακτισμενος δεν λειτουργη τιποτα σωστα σαυτην τη χωρα σκευτομε να μεταναστευσο δεν μπορω αλλο καληνιχτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καπετάνιε μη δειλιάζεις. Εσύ δεν φοβάσαι τα 8 μποφώρια και σκέφτεσαι να τους αφήσεις τη χώρα να την διαλύσουν; Θα τους πάρει ο διάβολος όλους, θα το δείς! Καληνύχτα Ναύαρχε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή