Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν ξανασχολιάζω μαλακίες

"Τελικά τι είναι το Βατοπέδι; Μια εξυπηρέτηση που κάναμε στη μονή" δηλώνει ο Σπηλιωτόπουλος!!


«Το να σύρεται ένας πρώην πρωθυπουργός στην Προανακριτική Επιτροπή είναι προσβολή όχι μόνο στην πολιτική αισθητική, αλλά και στη μνήμη του λαού που είδε και στο παρελθόν ηγέτες του να πηγαίνουν στο Ειδικό Δικαστήριο» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος στον ΒΗΜΑ 99,5 και συμπλήρωσε πως τέτοιες πρακτικές δεν ταιριάζουν στο σημερινό ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την κλήση του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.


Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Ανδρέα Παπανδρέου, πατέρα του πρωθυπουργού, είπε ότι δεν είναι καθόλου περήφανος και ότι ως στέλεχος της ΝΔ έχει μετανιώσει για την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου, «του ανθρώπου που σύραμε εμείς -γιατί μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους- στο Ειδικό Δικαστήριο και που για μία ψήφο παραλίγο να πάει στη φυλακή».

Όσον αφορά στο εάν ο τέως πρωθυπουργός πρέπει να μιλήσει, ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε πως ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει γιατί έχει ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης, αλλά το πότε θα επιλέξει να το κάνει είναι δικό του θέμα.

Επίσης, συνεχίζοντας αναρωτήθηκε: «Τελικά τι είναι το Βατοπέδι; Μια εξυπηρέτηση που κάναμε στη μονή. Την κάναμε αυτή την εξυπηρέτηση; Μπορούμε να κατηγορηθούμε για θρησκοληψία και συντηρητισμό; Ούτως ή άλλως πάντα υπήρχε ένα συντηρητικό κομμάτι στη ΝΔ».

Απ’ την άλλη, για το ζήτημα Σκυλακάκη ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξέφρασε την ελπίδα η απόφαση αυτή του κ. Σαμαρά να μην είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών από το παρελθόν (σ.σ. ο κ. Σκυλακάκης είναι στενός συνεργάτης της κ. Μπακογιάννη), ενώ ακόμα προσέθεσε ότι τα μεγάλα κόμματα βοηθούν τη Δημοκρατία και είναι πολυσυλλεκτικά και «η διαγραφή πρέπει να είναι το ύστατο μέσο, για να μείνει ένα κόμμα ενωμένο».
"ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο της πολιτικής.
    Επι θητείας του στο υπουργείο τουρισμού ξέσκισε όλα τα γκ.. μπάρ του Λονδίνου.
    Σκέψου ο πράκτορας που τους έκανε όλες τις κρατήσεις στο Λονδίνο ακόμα δεν πληρώθηκε.
    ΧΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή