Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ!

Σπεύδουν οι υποψήφιοι εξωτικοί αγοραστές, κάθε ΔΗΜΟΣΙΟΥ χώρου, που πουλάει ο Γιωργάκης, να προλάβουν τα κελεπούρια!

ένας αγοραστής.......
  -Με κάλεσε ο Γιωργάκης να αγοράσω έναν αρχαίο Ναό, να τον κάνω περιστερώνα για τους υπηκόους μου. Έχω πολλά μετρητά για να αποπληρώσετε το χρέος σας!



...... και το προς πώληση οικόπεδο........

Σε καλή μεριά!

3 σχόλια:

  1. Ο Γιοργακης ετσει που παι οχι μωνο εμας αλλα και τα βρακιαμας θα πουλιση ληπαμε Γιοργομου και κσερις γιατη χμ γιατη σε ψυφισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι κάνουμε λάθη Καπετάνιε, αρκεί να τα διορθώνουμε και να μη τα επαναλαμβάνουμε. Μικρός είσαι, θα μάθεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καπετάνιε καλησπέρα και σε σένα,
    άσε τον Γιωργάκη να κάνει την δουλειά του και γράψε μια συνταγή για τα ψάρια.
    Εξάλλου πριν από το καλοκαίρι είχα υποσχεθεί ότι θα γράφω μία συνταγή. Έστω και με καθυστέρηση γράφε!
    Αφορά τους κυνηγούς.
    η συνταγή λέγεται αλα εσκαμπέζ (είναι ισπανική και εμείς στην Ελλάδα θα το λέγαμε μαρινάτο.
    Αφού καθαρίσεις τα ψάρια τα πλένεις (οι Ισπανοί τα ψάρια δεν τα καθαρίζουν όπως εμείς αλλά τα βουτάνε για λίγα δευτερόλεπτα σε νερό που βράζει. Αφού λοιπόν τα στραγγίσεις, τα αλευρώνεις και τα τηγανίζεις στο λάδι. Αφού γίνουν τα βάζεις σε ένα σκεύος πήλινο.
    στο τηγάνι που τηγανίστηκαν ρίχνεις σκόρδο, κρεμμύδι και καρότα. Τα σωτάρεις εως ότου ξανθίσουν προσθέτεις 1 φλυτζάνι ξύδι, 1 φλυτζάνι νερό και λίγο μαιντανό, αλάτι, πιπέρι και 2-3 φύλλα δάφνης. τα βράζεις για 10 περίπου λεπτά και το περιχύνεις στα τηγανισμένα ψάρια.
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
    Την άλλη βδομάδα με νέες συνταγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή