Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΝΤ: Ή φοροφυγάδες στη φυλακή ή βάρη στις πλάτες των πολλών

ΕΠΑΙΝΟΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ * ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ * ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ«Στείλτε επιτέλους τους μεγαλοφοροφυγάδες στη φυλακή» προστάζουν ανώτατοι αξιωματούχοι του ΔΝΤ την ελληνική κυβέρνηση απειλώντας με νέα μέτρα σε αντίθετη περίπτωση


...................................................................................................

**ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ:  Δηλαδή θα μηδενίσετε τον προϋπολογισμό;

Βαρύτατες κατηγορίες κατά του ελληνικού πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης εκτόξευσαν βόρειοι «σύμμαχοί» μας κατά τη συζήτηση που έγινε στο ΔΝΤ.

Οι εκπρόσωποι κυρίως των σκανδιναβικών χωρών (Δανία, Νορβηγία, Σουηδία κ.λπ.) υποστήριξαν ότι «στην Ελλάδα δεν υπάρχει η πολιτική βούληση να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή» και ζήτησαν να σταλούν μεγάλοι κυρίως φοροφυγάδες στη φυλακή. Περιμέναμε περισσότερα από την κυβέρνηση, είπαν και υποστήριξαν ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να μειώνει συνέχεια τις δαπάνες επειδή δεν «πιάνει» τους στόχους για τα έσοδα. Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, θα φτάσουμε στο σημείο να μηδενιστεί ο προϋπολογισμός, είπαν χαρακτηριστικά. Ο αντιπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ, πρώην υπουργός Παν. Ρουμελιώτης, έδωσε μάχη για να μεταπειστούν οι εκπροσώποι των σκανδιναβικών χωρών.
"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"


ΣΗΜΕΙΩΣΗ
 ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ
Κύριοι όσο και να πιέζετε, οι μεγάλοι φοροφυγάδες δεν θα μπουν στην φυλακή, παρά μόνο αν μπουν πρώτοι όλοι οι πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας στη φυλακή και χάσουν οι μεγαλοφοροφυγάδες την προστασία τους έναντι των διωκτικών αρχών, που την χρυσοπληρώνουν. Όσο δεν γίνεται αυτό, μη περιμένετε αποτελέσματα.
Γι αυτό Σκανδιναβοί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΟΥΒΑΡΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ. Άντε να το ξεπλέξεις! Οπότε η απάντηση που έδωσε η σημιτική Κυβέρνηση στο δίλημμα " Ή φοροφυγάδες στη φυλακή ή βάρη στις πλάτες των πολλών είναι βάρη στις πλάτες των πολλών
  Όποιος νομίζει ότι έχουν αλλιώς τα πράγματα, τον προκαλώ να το σχολιάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου