Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Θα του κόψουν το νερό από το αυλάκι........

Απειλή διαγραφής από το ΠΑΣΟΚ για Μητρόπουλο

Ενα βήμα πριν από τη διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, τον οποίου ο ΣΥΝ πρότεινε ως υποψήφιό του για την Περιφέρεια Αττικής.

Στελέχη της Ιπποκράτους έλεγαν χθες στην «Ε» ότι, αν τελικά ο κ. Μητρόπουλος τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου, θα παραπεμφθεί στην ΕΚΑΠ (Επιτροπή Καταστατικού) με το ερώτημα της διαγραφής. Τα στελέχη παρέπεμπαν σε πρόσφατη σχετική δήλωση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη, περί διαγραφής όλων των κομματικών στελεχών που θα τεθούν επικεφαλής ψηφοδελτίων κόντρα σε υποψηφίους του κόμματος. Το ίδιο, έλεγαν, θα συμβεί και με τον Γ. Δημαρά, αν τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής έχει διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, όχι όμως από το κόμμα.


Στο μεταξύ, την Τρίτη, εκτός απροόπτου, θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για να εκλέξει νέο γραμματέα. Υποψήφιος προτεινόμενος από τον Γ. Παπανδρέου είναι ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Καρχιμάκης. Η εσωκομματική αντιπολίτευση δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει. Πάντως, την προηγούμενη φορά είχε θέσει υποψηφιότητα ο Γ. Παναγιωτακόπουλος και είχε πάει πολύ καλά - τόσο καλά, ώστε ο Σ. Ξυνίδης είχε εκλεγεί χωρίς το 50+1 των ψήφων.

"Π.ΣΩΚ. - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου