Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

«Πυροβολούν» το Μνημόνιο αυτοί που το επέβαλαν...

Με μια φάλτσα ορχήστρα μοιάζει τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση, καθώς υπουργοί παίζουν στον δικό τους ρυθμό, ενώ οι προσωπικές στρατηγικές στο όνομα των αρχών και ιδεών του ΠΑΣΟΚ οδηγούν κορυφαία στελέχη να εμφανίζονται ως πολέμιοι του Μνημονίου, το οποίο όμως υπηρετούν και με τις αποφάσεις τους και με την ψήφο τους.
Στο πλαίσιο αυτό, είναι καθημερινές οι συγκρούσεις μεταξύ μελών της κυβέρνησης ή μεταξύ βουλευτών και υπουργών αλλά και οι εκτός γραμμής δηλώσεις, γεγονότα που δείχνουν την έλλειψη συντονισμού.

Ο πρωθυπουργός για την ώρα, σύμφωνα με συνεργάτες του, δεν εκδηλώνεται. Ωστόσο, η αίσθηση όσων εξ αυτών συνομιλούν μαζί του είναι ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του και το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο θα απαντήσει με ένα δραστικό ανασχηματισμό, που θα επιφέρει αλλαγές και στο σύστημα διοίκησης του Μαξίμου αλλά και σε πολλά υπουργεία.............................
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΣΧΟΛΙΟ
Απλώς τα παλικάρια φροντίζουν για την επανεκλογή τους. Θα πούν μετά: Εγώ δεν συμφωνούσα ποσώς με τα απάνθρωπα μέτρα και το δήλωνα, (όπως διαβάζατε στις εφημερίδες), κάθε στιγμή. Δεν μπορούσα βέβαια να τα καταψηφίσω, γιατί θα πρόδιδα τη σοσιαλιστική παράταξη, αγαπημένε, ζωοδότη ψηφοφόρε  μου. Ξαναψήφισέ με, γιατί αν δεν εκλεγώ, τι θα απογίνω ο έρμος; Να δουλέψω;  Καλύτερα να σε δουλεύω εσένα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου