Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

Προκαταρκτική για εκδήλωση - «φάντασμα» του υφυπουργείου Αθλητισμού

       Η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, διέταξε σήμερα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή στοιχεία που κατατέθηκαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου με εντολή του υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου.

       Η εκδήλωση αφορούσε την απονομή ετήσιων βραβείων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών και θα λάβαινε χώρα στο Αθηνών Αρένα στις αρχές του 2006.
      Για τη διοργάνωσή της ο αρμόδιος τότε υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, είχε υπογράψει συμβάσεις με εταιρίες δημοσίων σχέσεων για υψηλότατες αμοιβές.
      Η εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και πλέον το ελληνικό δημόσιο, βάσει αποφάσεων αγγλικών δικαστηρίων, υποχρεούται να καταβάλει 14 εκατ. ευρώ.
      Υπεύθυνος της έρευνας ανέλαβε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Σημιτζόγλου.
                                                                                                       ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

 
ΣΧΟΛΙΟ
Μια από τις πολλές αμαρτωλές περιπτώσεις, που όπως πάντα οι ξένοι  τις εντοπίζουν και αναγκαστικά σερνόμαστε να διερευνήσουμε. Για λίγες μέρες θα είναι στο προσκήνιο και μετά θα την πλακώσει "άκρα του τάφου σιωπή". Τα 14.000.000,00 ευρώ αν τα είδατε εσείς, θα τα δει και το δημόσιο, που θα αναγκαστεί εντόκως να τα δώσει στους Άγγλους. Καλησπέρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου