Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Έπρεπε να γνωρίζει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης

Στο απυρόβλητο οι επώνυμοι λέει ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης


«Υπάρχουν αποφάσεις που δεν μπορώ να τις εξηγήσω» τόνισε


Για καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να περνάει ο χρόνος και να παραγράφεται η πλειοψηφία των περιπτώσεων που ελέγχουν τα ποινικά δικαστήρια, έκανε λόγο ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στην ετήσια έκθεση για τη διαφθορά που παρουσίασε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Με αυτόν τον τρόπο αιτιολόγησε την εκκρεμότητα 450 περιπτώσεων διαφθοράς τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ μίλησε για "επίορκους δικαστές" όπως και για "επώνυμους που δεν καταδικάζονται ποτέ, παρά απαλάσσονται με βούλευμα".

Όταν του ζητήθηκαν διευκρινίσεις απάντησε πως "Όλοι κατοικούμε στην Ιερουσαλήμ".
Αρκέστηκε να δηλώσει πως " Ημουν 38 χρόνια δικαστής, όπως ήταν και ο πατέρας μου και είναι και ο γιός μου. Γνωρίζω πολλά πράγματα, από μέσα. Υπάρχουν αποφάσεις που δεν μπορώ να τις εξηγήσω".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΣΧΟΛΙΟ

Τα μέλη της "Άλλης" Ελλάδας της έφιππης, δικάζουν και καταδικάζουν μόνο εμάς που ανήκουμε στην δούλα Ελλάδα. Δεν δικάζονται μεταξύ τους οι ευνοημένοι αυτής της ζωής, αφενός γιατί συμπλέουν και συμπλέκονται και αφετέρου γιατί φοβάται ο ένας τον άλλο, μη προβεί σε αποκαλύψεις. Συνεπώς, κύριε Ρακιντζή, να λες τα πράγματα με το όνομά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου