Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

Γκρούεφσκι: Όσοι παίζουν το χαρτί των εκβιασμών χάνουν το χρόνο τους

«To VMRO-DPMNE εστιάζει την προσοχή του στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης στο θέμα του ονόματος, διότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για την μπορέσει η Μακεδονία να προοδεύσει γρήγορα, ωστόσο το VMRO-DPMNE δεν σκοπεύει να συναλλαχθεί, με αντικείμενο τα συμφέροντα της Μακεδονίας και των πολιτών της, για χάρη κανενός. Όσοι παίζουν το χαρτί των εκβιασμών, των πιέσεων και των απειλών να ξέρουν ότι χάνουν το χρόνο τους», ανέφερε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, στην ομιλία του, χθες το βράδυ, στη συγκέντρωση του κόμματος του, στα Σκόπια, για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση του VMRO-DPMNE.
«Επί τρία χρόνια μας ασκήθηκαν διάφορες πιέσεις, με αποκορύφωμα τους τελευταίους τέσσερις-πέντε μήνες, για να αποδεχτούμε πράγματα, τα οποία δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά, όμως οι πιέσεις αυτές δεν είχαν αποτέλεσμα και χάθηκε πολύτιμος χρόνος», είπε ακόμη ο κ. Γκρούεφσκι, προσθέτοντας ότι «το κόμμα δέχθηκε επιθέσεις και απειλές ότι, θα τού αφαιρεθεί η εξουσία».
Η  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


ΣΧΟΛΙΟ
Ας κρατήσουμε τα παραπάνω λόγια ως δεδομένο  προσβλέποντας σε μια λύση του ονόματος που δεν θα είναι σκέτο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" .  ΖΗΤΩ  η ελληνική διπλωματία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου