Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Μαρτυρικός Θάνατος Παιδιού

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Κύπρου από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με το θάνατο πεντάχρονου παιδιού, το οποίο ξεψύχησε -πιθανότατα από θερμοπληξία- στο αυτοκίνητο του γιατρού - πατέρα του, ο οποίος μετέβη εσπευσμένα στην εργασία του, ξεχνώντας το γιο του στο όχημα.

Το παιδάκι είχε παραμείνει για οκτώ σχεδόν ώρες κλειδωμένο στο αυτοκίνητο του πατέρα του, ο οποίος στο δρόμο για να μεταφέρει το παιδί στο νηπιαγωγείο, κλήθηκε εσπευσμένα στην ιδιωτική κλινική όπου εργάζεται, λόγω επείγοντος περιστατικού.

Στην προσπάθεια του να σώσει άλλες ζωές, ο πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και το θυμήθηκε μόνο αργά το απόγευμα της Τρίτης, όταν το αναζήτησε η μητέρα του. Την ενημέρωσαν, μάλιστα, από το νηπιαγωγείο και της είπαν ότι το παιδί δεν είχε πάει καθόλου.

Η μητέρα επικοινώνησε με τον σύζυγο της, ο οποίος εκείνη τη στιγμή θυμήθηκε ότι το παιδί ήταν για ώρες κλειδωμένο στο αυτοκίνητό του.

Οταν νοσοκόμοι πήγαν στο αυτοκίνητο, το παιδάκι ήταν ήδη νεκρό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, αυτό κατέστη αδύνατο.

Δίπλα του βρέθηκε ένα άδειο μπουκαλάκι νερού.

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου