Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Πως θα περάσουν τα μέτρα στο ασφαλιστικό;

Κρατείστε δύο δεδομένα:
1) Πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, περισσότερα από αυτά που μας "δανείζουν" τώρα ΔΝΤ και Ε.Ε., πήραν ως μίζες, από το 1990 έως σήμερα, διάφοροι κρατικοί  και συνδεμένοι με αυτούς "Ελληνες", της άλλης φυσικά Ελλάδας, της Πόρνης. Αυτά τα χρήματα δεν θα επιστραφούν γιατί αυτοί που ερευνούν τα γεγονότα και αποδίδουν ευθύνες, ανήκουν επίσης στην Πόρνη Ελλάδα.


2) Τα ταμεία, κατά δήλωση αυτού του κλαψιάρη, δεν έχουν μέσα τίποτα, είναι άδεια. Αν παρ’ όλες τις κλοπές, δεν γινόταν επί χρόνια αφαίμαξη των χρημάτων τους για να πληρώνει το κράτος τζερεμέδες και αν τα εναπομείναντα δεν τα τοποθετούσαν -ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ- στα επισφαλή γνωστά ομόλογα, πάλι για να βγουν εκατομμύρια μίζες, λεφτά για τις συντάξεις τώρα θα υπήρχαν.

Τώρα ετοιμάζονται να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο-ΝΤΡΟΠΗ για ελεύθερους ανθρώπους, τους Έλληνες της δικής μας, ΑΘΩΑΣ Ελλάδας. Οι διατάξεις του θα σε υποχρεώνουν να σφαλίζεσαι σε ένα σύστημα από το οποίο, όταν έρθει ο καιρός, θα πάρεις σύνταξη, που δεν θα φτάνει, ούτε για φαΐ.
Συμφερότερο έγινε για κάποιον να δουλεύει ανασφάλιστος, βάζοντας στην άκρη κάθε μήνα ένα ποσό για τα γειρατιά του. ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ θα ψηφίσουν το "ασφαλιστικό" νομοσχέδιο; Ο κόσμος ΠΩΣ θα αντιδράσει;
Πολύ φοβάμαι ότι την περίοδο της ψηφοφορίας, οι υπηρέτες του συστήματος, θα βγούν πάλι στην επικαιρότητα με κάποιο μεγάλο μακελιό. Για να στρέψουν αλλού την προσοχή του κόσμου. Θεός να μας φυλάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου