Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

Βάσιμο Σενάριο που μέλλει να πραγματωθεί! 2

Λοιπόν φίλοι μου, όπως σας έγραφα προχθές, τα τρία μεγάλα προβλήματα της Τουρκίας είναι το Αιγαίο, το Κυπριακό και το Κουρδικό.
Στο Κουρδικό, η προσέγγιση με το Ιράν είχε άμεσο αποτέλεσμα. Έβαλαν τους Ιρανούς να κτυπούν τους Κούρδους από τη μεριά τους. 
Για το Αιγαίο θα έχουμε εξελίξεις πολύ σύντομα. Περιμένετε!
Στο Κυπριακό, καλά έκανε ο Χριστόφιας και δέθηκε με τους Ισραηλινούς, του δίνει την ελπίδα. Πάντως τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Το μουσουλμανικό τόξο πέριξ της χώρας μας δυναμώνει (Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη) και μείς κοιμόμαστε σαν βόδια! Χωρίς διπλωματία και χωρίς ντροπή! Και η Θράκη μας ΕΚΤΟΥΡΚΙΖΕΤΑΙ. Σε λίγο  ποιός θα μας σώσει από μια εισβολή για την προστασία της μειονότητας, όπως έγινε στην Κύπρο;

Σημερινή είδηση:
Σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ Κούρδων Μαχητών του PJAK και του ιρανικού στρατού σε βάθος 3 χιλιομέτρων στο έδαφος της Ομοσπονδιακής Περιφέρειας του Κουρδιστάν, δήλωσε ο HRK, το στρατιωτικό σκέλος του PJAK.


Ο Ιρανικός στρατός ο οποίος είχε βομβαρδίσει τις περιοχές Kandil, Xinere, Kodo, Warehec, Kanires, Maweta και Siweres επί εβδομάδες διέσχισε τα σύνορα της Ομοσπονδιακής Περιφέρειας του Κουρδιστάν. Εκατοντάδες στρατιώτες βρίσκονται σε βάθος μεγαλύτερο των τριών χιλιόμετρα και άρχισαν να σκάβουν χαρακώματα.

Σύμφωνα με δήλωση του HRK, χθες το βράδυ μια μονάδα Κούρδων Μαχητών έκανε επίθεση κατά των Ιρανών στρατιωτών στην περιοχή του Berdenaze. Περισσότερα από 30 στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση, δήλωσε ο HRK. Σύμφωνα με τον HRK, οι ιρανοί στρατιώτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Τοπικές πηγές ανέφεραν οτι χθες το βράδυ το ιρανικό πυροβολικό βομβάρδισε τα χωριά της Xelifan, Siran, Goresew, Daraw, Robi, Riwal και Seqere των Sidekan που βρίσκονται στα σύνορα για περισσότερο από δύο ώρες. Δεν υπήρξε καμία πληροφορία για οποιαδήποτε απώλεια ανθρώπινων ζωών.Οι πρόσφατη αύξηση των επιθέσεων του ιρανικού στρατού προκάλεσε δύο θανάτους πολιτών, ο ένας εκ των οποίων ένα παιδί, πολλούς τραυματίες και βαριές οικονομικές απώλειες για τους αγρότες της περιοχής.

ANF / XINERE
"ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου