Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Στο σφυρί ελληνικά νησιά για να μειωθεί το χρέος αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα

Χρήματα για να αποπληρώσει τα χρέη μέσω της πώλησης ή της μακροχρόνιας ενοικίασης νησιών ψάχνει η Ελλάδα, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.


Επικαλούμενη πληροφορίες, αναφέρει ότι στις προς πώληση περιοχές, περιλαμβάνεται και περιοχή στην Μύκονο, ιδιοκτησία της κυβέρνησης για την πώληση της οποίας αυτή τη στιγμή διεξάγονται διαπραγματεύσεις .Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ρώσοι και Κινέζοι στην πλειοψηφία τους επενδυτές, ενδιαφέρονται να αποκτήσουν νησί στην Μεσόγειο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η εφημερίδα μάλιστα τονίζει ότι στους αγοραστές συμπεριλαμβάνονται και ονόματα πασίγνωστων επιχειρηματιών.Ενδεικτικά το δημοσίευμα παραθέτει γνωστή ιστοσελίδα, στην οποία αναφέρονται ελληνικά νησιά, με την τιμή που πωλείται το καθένα από μεσίτες, στην οποία μπορούν και ψάχνουν οι εν δυνάμει αγοραστές.
ΕΛΕΥΘΕΡΠΤΥΠΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Τώρα το πήραν χαμπάρι οι Άγγλοι; Αυτοί τα έχουν πουλήσει εδώ και καιρό. Δεν έχουν αφήσει τίποτα. Στους ξένους πουλούν την κρατική περιουσία και σε μας παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή