Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ!

Οργανωμένο σχέδιο «πολιτικής, φυσικής και ηθικής του εξόντωσης» διακρίνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος πίσω από τα δημοσιεύματα του Τύπου που αποκαλύπτουν σεβαστό αριθμό ακινήτων στην κατοχή του
Εμφανώς ενοχλημένος και σε έντονο ύφος, μετά τις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει ενώπιον της Επιτροπής Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσοχατζόπουλος δήλωσε ότι δέχεται «πρωτοφανή, συντονισμένη επίθεση με αποκλειστικό σκοπό την «πολιτική, ηθική και φυσική του εξόντωση».

Συμπλήρωσε δε τα εξής: «Η δικαιοσύνη, στην οποία θα προσφύγω, αποτελεί τη μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι της πρωτοφανούς, συντονισμένης επίθεσης που τις τελευταίες μέρες γίνεται εις βάρος μου και όλων των μελών της οικογενείας μου με αποκλειστικό σκοπό την πολιτική και ηθική εξόντωση», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός που φέρεται από μπαράζ δημοσιευμάτων του τύπου να διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία και να συναλλάσσεται με off shore με στόχο την φοροδιαφυγή.

Τον ανέκριναν

Της οργής του Ακη Τσοχατζόπουλου είχαν προηγηθεί, εάν δεν την προκάλεσαν, οι πιεστικές, επίμονες και συχνά σε αυστηρό ύφος ερωτήσεις των μελών της Επιτροπής Διαφάνειας που τον καλούσαν να δώσει λεπτομερείς εξηγήσεις για την απόκτηση της ακίνητης περιουσίας του αλλά κυρίως για την ενέργειά του να μεταβιβάσει την οικία του επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου από off shore εταιρεία στη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη τρεις μόλις ημέρες πριν από το φορολογικό νομοσχέδιο με αποτέλεσμα να αποφύγει την καταβολή σημαντικών φόρων.

«Δυστυχώς και η φυσική εξόντωση είναι μες στα σχέδια των κέντρων και συμφερόντων που επεξεργάζονται αυτού του είδους τις συμπεριφορές», επανέλαβε ο κ. Τσοχατζόπουλος και τόνισε πως όλα τα στοιχεία τα οποία κατέθεσε δείχνουν καθαρότητα και διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές, στις οποίες προέβη για την απόκτηση των περιουσιακών του στοιχείων. Ο κ. Τσοχατζόπουλος έκανε και αναφορές στο πολίτευμα. «Ευθύνη όλων είναι η ενδυνάμωση της δημοκρατίας, είπε και διαμήνυσε: «Δεν υποχωρώ, δεν εκβιάζομαι, θα πολεμήσω να λάμψει η αλήθεια».

Προς διαγραφή

Την ίδια ώρα όλα δείχνουν ότι ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη θα κληθεί σε πρώτη φάση να καταθέσει την κομματική του ταυτότητα και να διαγραφεί από μέλος του κόμματος.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Αλειφερόπουλος  "ΕΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου