Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

ΞΥΠΝΟΥΝ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ

Με τα μέτρα για το Ασφαλιστικό «μπορεί να σωθεί το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα, αλλά όχι οι πολίτες αυτής της χώρας».

Οικόπεδο που «θα αγοράσουν κοψοχρονιάς οι επενδυτές». Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα η ΓΣΕΒΕΕ απευθύνει επιστολή στον πρωθυπουργό και τονίζει ότι «το ασφαλιστικό "πρόβλημα" επιχειρείται να λυθεί με όρους κοινωνικής πανωλεθρίας και απαξίας υπό τη σκιά της συγκεκριμένης συγκυρίας».
Συνεχίζοντας η συνομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών αναφέρει στον κ. Παπανδρέου ότι «οι αλλαγές που επιχειρούνται στο Ασφαλιστικό σημαίνουν ότι καταστρεφόμαστε, φέρνουν την καταστροφή. Και ο κατεστραμμένος δεν φοβάται την καταστροφή». Δεν παραλείπει δε να αναφερθεί και στους πολιτικούς χειριστές καθώς οι θεσμικοί φορείς «αντιμετωπίζονται από τους υπουργούς ως "βαρετοί" και "ενοχλητικοί" μηχανισμοί... Το αλάθητο του "Πάπα" και το "σνομπάρισμα" των οργανωμένων θεσμών της κοινωνίας δεν πρέπει να αποτελούν στρατηγική επιλογή της κυβέρνησής σας... Οι ανοχές όμως και αντοχές έχουν τα όριά τους. Ορια τα οποία αν ξεπεραστούν καμία δημοσκόπηση δεν θα μπορέσει να προβλέψει το αποτέλεσμα».
Να σημειωθεί ότι την επιστολή υπογράφει ο Δ. Ασημακόπουλος (μαζί με τον Ν. Σκορίνη), ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην εκλογή του Γ. Παπανδρέου τον Νοέμβριο του 2007 και τώρα καλεί τον πρωθυπουργό να αναλάβει «προσωπικά πρωτοβουλίες. Σε λίγους μήνες θα είναι αργά». Και καταλήγει: «Καμία κυβέρνηση δημοκρατικά εκλεγμένη δεν νομιμοποιείται χωρίς πρώτα την έγκριση των πολιτών, να επιχειρήσει ανάλογες ανατρεπτικές αλλαγές».

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Μονω μία κυβέρνιση μπωρή τό πασόκ γιαυτό πάθαμε σόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή