Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

βιομήχανοι: Πίσω από τις λέξεις........

Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δημ. Δασκαλόπουλος: Δεν χρειάζεται συγκυβέρνηση, χρειάζεται συνευθύνη


Την ανάγκη μετάγγισης μιας «νέας ιδεολογικής και θεσμικής βάσης στην κοινωνία και στο ίδιο το πολιτικό σύστημα» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, μετά την επανεκλογή του στην προεδρία του Συνδέσμου για τρίτη συνεχόμενη διετία.………..Απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, ζήτησε από την αξιωματική αντιπολίτευση να επιδείξει πνεύμα συναίνεσης. "Η σημερινή συγκυρία απαγορεύει τη συγκυβέρνηση, υπαγορεύει όμως τη συνευθύνη. Χρέος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που μέχρι χθες ήταν κυβέρνηση, είναι να γίνει μέρος της εθνικής προσπάθειας να μην πτωχεύσει ο τόπος", είπε.

Εκτίμησε ότι η δημιουργία μετώπου "ευθύνης και ρεαλισμού" από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. θα συμβάλλει στην ωρίμανση της κοινής γνώμης και θα αποκτήσει σε ικανό βαθμό την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

"Χρέος των υπεύθυνων πολιτικών δυνάμεων είναι να κάνουν το λαό μας να συνειδητοποιήσει πως η υλοποίηση του μνημονίου συνιστά μια αναγκαία θεραπεία, όχι μια άδικη τιμωρία", υπογράμμισε ο Δημ. Δασκαλόπουλος………

Θέλετε να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις;

1)Στον Σαμαρά:
-Βρε Αντώνη, πως το παίζεις; Αφού τα ίδια σκατά είστε. Και εσείς μας τα δώσατε και αυτοί μας τα δίνουν. Και εσάς σας λαδώνουμε χοντρά και αυτούς το ίδιο, γιατί βγάζεις την ουρά σου απ’ έξω; Μόνο η Ντόρα είναι σωστή ρε γαμώτο; Δε βλέπετε ότι ξυπνούν τα κορόιδα και σας παίρνουν με τις λεμονόκουπες; Ενωθείτε μη σας πάρει και σας σηκώσει και σας αφήσω χωρίς χαρτζιλίκι, τώρα που υποθηκεύσατε και την κρατική επιχορήγηση.


2)Εκτίμησε ότι αν είναι και οι δυο ενωμένοι σε ένα μέτωπο θα επηρεάσουν περισσότερους και θα αποτρέψουν στάσεις. Γιατί μπροστά στην ένωση ο κόσμος θα απελπιστεί, θα πει "μάταια αγωνίζομαι, δεν αλλάζει τίποτε! "

3) Τους κατευθύνει κιόλας να πείσουν το λαό ότι το ξεβράκωμα (και παλούκωμα) που του κάνουν δεν το λένε «άδικη τιμωρία» μα «αναγκαία θεραπεία» δηλαδή ότι κάνουν στους τρελούς. Η Αναγκαία Θεραπεία είναι όρος της ψυχιατρικής.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Να πώς μας θεωρεί ο πρόεδρος του ΣΕΒ: άρρωστους που θέλουμε θεραπεία, τρελούς, γιατί ό,τι και να μας κάνουν οι αλήτες οι πολιτικοί, εμείς τους ψηφίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου