Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Κοίτα ποιός μιλάει!

enet.gr

Διαγραφή της Άντζελας Γκερέκου από το ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Κ. Μαρκόπουλος


Τη διαγραφή της πρώην υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου, από το ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον πρωθυπουργό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος.

"Τους φοροφυγάδες δεν τους διαγράφετε, γίνατε ξαφνικά ανεκτικοί;", ρώτησε ο Κώστας Μαρκόπουλος. Αναφέρθηκε δε, και στην τοποθέτηση της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, σχετικά με τα περί παραίτησης της.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. δήλωσε ότι δεν πιστεύει αυτά για τα οποία κατηγορούν την υπουργό, ζητώντας όμως από την κυβέρνηση "να πει τι έχει συμβεί παρά να διαδίδει ψεύδη με παπαγαλάκια".

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής: "Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε ένα νέο αξιακό πλαίσιο που να δημιουργεί πεδίο ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους πολίτες απέναντι στην κυβέρνηση, τη Βουλή, το πολιτικό σύστημα". Συμμερίστηκε δε, τις ανησυχίες του Κ. Μαρκόπουλου για τα "παπαγαλάκια", σημειώνοντας ότι "πρόκειται περι πληγής για την οποία έχουμε όλοι την ευθύνη να την σταματήσουμε διότι δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία της δημοκρατίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου