Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!

«Εξοστρακίζει» το ΠΑΣΟΚ τον Τ. Μαντέλη


Στο πυρ το εξώτερον στέλνουν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τον Τάσο Μαντέλη, μετά την ομολογία του Μαντέλη ότι έγινε αποδέκτης «χορηγίας» από τη Siemens. Με δημόσιες δηλώσεις τους και αναφορές τονίζουν παρά το κενό του νόμου, πρέπει να βρεθεί λύση και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη.
Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ", ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Αργύρης, επισημαίνοντας πως "ο κ.Μαντέλης είναι ψεύτης και έχει παρανομήσει κατ' εξακολούθηση. Έχει παραβιάσει το αληθές της δήλωσης πόθεν έσχες, καθώς δεν έχει δηλώσει πουθενά αυτά τα χρήματα, που πήρε από τη Siemens" .
Προχώρησε την εκτίμηση ότι δεν παραγράφεται τίποτα όταν βγαίνει στο φως, εξέφρασε ο Ευάγγελος Αργύρης, τονίζοντας πως "ο κ. Μαντέλης προσπάθησε να τραβήξει στο βούρκο και τους υπόλοιπους, να τα ισοπεδώσει όλα. Έχουμε μια κυνική ομολογία και όση προσπάθεια κι αν κάνει να βάλει στο ίδιο καλάθι όλους... ο κ. Μαντέλης έχει ποινική ευθύνη και οι δικαστικές αρχές θα το δουν".
"Πρόκειται για λυπηρή κατάσταση" σχολίασε σχετικά ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Σηφουνάκης και προσθεσε: "Όπως είπε ο πρωθυπουργός όλα θα βγουν στη φόρα".
"Το θέμα Μαντέλη αφορά την αξιοπρέπεια του πολιτικού συστήματος. Όποιος υποκύπτει σε τέτοια λάθη να τιμωρείται παραδειγματικά", τόνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας.
"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Ρε συντρόφια, τώρα τον ανακαλύψατε τον Μαντέλη; Σοβαρά; Μπα σε καλό σας, κι εγώ νόμιζα ότι τα τρώγατε όλοι μαζί, γιατί αυτό σημαίνει "συντροφικότητα" μεταξύ σας. Πόσο λάθος έκανα! Τότε άλλα λέγατε  όταν συμμετείχατε στην ίδια κυβέρνηση. Ότι ήσασταν τίμιοι, μακριά από μίζες και υπηρετούσατε το λαό και μόνο το λαό. Τώρα φοβάστε μη λαλήσει ο Μαντέλης και γι αυτό τον ξαποστείλατε. Και είμαστε μόνο στο πρώτο σκάνδαλο. Που να πιάσουμε και τα υπόλοιπα. Πόσοι από σας θα τον ακολουθήσετε. Γιατί ο κόσμος δεν φτώχυνε από τις σπατάλες του. Από τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ σπατάλες καταστράφηκε. Κρατάω μόνο την προειδοποίηση του Βούγια: «Όποιος υποκύπτει σε τέτοια λάθη να τιμωρείται παραδειγματικά» Σαν να  λέει στους επόμενους: Προσέξτε σύντροφοι, ότι κάναμε δεν τα λέμε στην επιτροπή, όπως έκανε ο Μαντέλης".  Γιατί το να ζείς με μίζες εκ προθέσεως εις βάρος της χώρας σου, δεν είναι, Βούγια, λάθος, είναι έγκλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου