Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Οι ψιλικατζήδες

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η αποκάλυψη ότι ο υφυπουργός Οικονομικών χρέωνε στα βουλευτικά έξοδα "ενοίκιο" για την συγκατοίκηση με τον σύντροφό του, σε σπίτι που ανήκε στον τελευταίο.

Ο Ντέιβιντ Λος, βουλευτής των Φιλελευθέρων, ζήτησε συγγνώμη, αμέσως μετά τις αποκαλύψεις από τον τύπο και είπε ότι θα συνεργαστεί πλήρως με την αρμόδια επιτροπή ελέγχου.
Ο Βρετανός υφυπουργός υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει άμεσα τα χρήματα, που υπολογίζονται σε 40.000 λίρες, ενώ δικαιολογήθηκε ότι προσπαθούσε να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή.
Το σκάνδαλο αποτελεί το πρώτο σοβαρό πλήγμα στην κυβέρνηση συνασπισμού των Συντηρητικών με τους Φιλελεύθερους, οι οποίοι ανήλθαν στην εξουσία υποσχόμενοι διαφάνεια και σωστή διαχείριση των δημοσίων οικονομικών.
Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον περιορίσθηκε σε μια σύντομη δήλωση ότι χαιρετίζει την απόφαση του υφυπουργού να συνεργαστεί με την επιτροπή ελέγχου των βουλευτικών εξόδων.
                                                                                                                             "MEGA TV"
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Να  η διαφορά!
     Στους Ευρωπαίους: Εν τη γενέσει του κάθε σκάνδαλο βγαίνει στη φόρα  και αφορά "μικροποσά"  σε σύγκριση με τα ελληνικά δεδομένα.
     Σε μας:
*άλλοι τα βγάζουν στη φόρα, όχι οι Έλληνες,  
*πρόκειται για μπάζες εκατομμυρίων, όχι μικροποσά, 
 *κανείς δεν δηλώνει ένοχος -παρά μόνο ο Μαντέλης, που μίλησε για ΧΟΡΗΓΕΙΑ,όχι για ματσαράγγα-
*και κανείς δεν δηλώνει, έστω, ότι θα τα επιστρέψει!  

1 σχόλιο:

  1. E και λοιπόν?
    Το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι δικοί μας πολιτικοί.
    Εξ άλλου ας περιμένουμε τι θα κάνει και ο Ακης. Δούλεψε 20 χρόνια η κόρη του για να τα αποκτήση. Σκέψου τι πρέπει να έχω εγώ που δουλεύω 30 χρόνια.
    ΧΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή