Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Δικαιώθηκε η Θ. Τζάκρη!

ΤΏΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ!


Η΄ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΔ-Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007)

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ: "...Θετικούς, όμως, μας βρίσκει και η τροπολογία που κατατέθηκε από τους συναδέλφους και αφορά το διορισμό των επιτυχόντων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. του 1998 για το δημόσιο. Και νομίζω ότι μ' αυτή τη ρύθμιση κατ' αρχάς τακτοποιούνται εκκρεμότητες του παρελθόντος και αίρονται και κάποιες αδικίες. Γι' αυτό και μας βρίσκει σύμφωνους."

Αυτά έλεγε η κ. Θεοδώρα Τζάκρη πριν...

γίνει υφυπουργός Εσωτερικών.

Μετά και αφού απέσπασε ψήφους εξαπατώντας επιτυχόντες, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ του νομού της, μην την είδατε την ξανθομαλλούσα!! Την επομένη των εκλογών σταμάτησε να σηκώνει το κινητό της και ως δια μαγείας ξέχασε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και τους αδιόριστους επιτυχόντες που έχουν εκατόν εξήντα μόρια περισσότερα από διορισμένους του ίδιου διαγωνισμού!

Μας ξέχασε όμως ή μήπως τελικά για εκείνη δεν υπήρξαμε ποτέ;; Μήπως μας έλεγε ψέματα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο ακολουθώντας την «πεπατημένη» μόνο και μόνο για να κερδίσει η ίδια αγνοώντας την δεκάχρονη ταλαιπωρία μας χωρίς ίχνος ντροπής;; (δε θα ξεχάσω ποτέ το πράσινο κυματιστό φορεματάκι που φορούσε εκείνη την ημέρα!)

Μήπως για εκείνη τελικά σ' αυτό τον τόπο πρέπει να επιπλέουν οι αρεστοί και να πηγαίνουν στον πάτο οι άριστοι και όλοι εκείνοι που αρνούνται να τους πάνε καφέ στα πολιτικά γραφεία τους με αντάλλαγμα μια θέση για να κάθονται;;; Μήπως;; Γιατί δε βρίσκω άλλη εξήγηση.

Από την Αναστασία Μάρη του Γεωργίου
Αδιόριστη επιτυχούσα πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
ΑΣΕΠ 1998 για θέσεις στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Σε λυπάμαι πραγματικά Αναστασία και εσένα και όλους όσους πίστεψαν την πράσινη παρέα. Βλέπεις κορίτσι μου ότι τα κουκιά κοιτάζουν πρώτα και ΜΟΝΟ το στενό προσωπικό συμφέρον τους. Και κατοχυρώνονται με τους νόμους που ψηφίζουν και απειλούν και με μηνύσεις. Είναι η Δημοκρατία μας αυτή...........  Υπομονή!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου