Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Αν θέλετε να ξεσκάσετε λίγο και να κολυμπήσετε σε ζεστό ιαματικό νερό, σας προτείνω να πάτε στα λουτρά ΠΟΖΑΡ, στο Λουτράκι Αριδαίας.
 Απέχουν λίγο παραπάνω από 100 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και αν πάτε με το αυτοκίνητό σας τώρα, μετά τα Γιαννιτσά να πηγαίνετε αργά δεξιά με ανοικτά  παράθυρα  για να μυρίζετε τις μυρωδιές της άνοιξης από τα ολάνθιστα Σπάρτα, τα τριαντάφυλλα, τις ροδοδάφνες και τα άλλα μαγιάτικα λουλούδια και να παρατηρείτε τα σκοτωμένα φίδια και τα σκαντζοχοιράκια που πατούν οι οδηγοί. Φθάνοντας εκεί πληρώνετε 4 ευρώ το άτομο εισιτήριο για τη μεγάλη ανοικτή πισίνα με θερμοκρασία 35 βαθμούς C.  
Να πάτε όμως νωρίς που δεν έχει πολύ κόσμο. Ανοίγει στις 9 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Μετά τις 11-12 πλακώνουν τα γκρούπ. Πιείτε μετά το μπάνιο το καφεδάκι σας ή τσιμπήστε το κολατσιό σας με μία μπύρα με θέα την πισίνα και τα πανύψηλα δέντρα ή το ποτάμι.

Αν πάτε ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ είναι τρέλα. Έξω να κάνει τσουχτερό κρύο και σεις να κάνετε μακροβούτια σε χλιαρό νερό!
Μετά περάστε και από την Πέλλα να δείτε το μουσείο της με τους εργαζόμενους συγχωριανούς της Υφυπουργού Τζάκρη που είναι οι πιο εξειδικευμένοι φύλακες Μουσείων στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου