Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Δεν γαμιέσαι πρωί πρωί»

 Ο Πάγκαλος ο σοσιαλιστής, ο Δημοκράτης. Τα έβαλε με το Μανώλη Γλέζο, όταν τον έδειραν τα ΜΑΤ.
" Δεν ξέρω τι δουλειά είχε ο Μανώλης Γλέζος επιτιθέμενος κατά της προεδρικής φρουράς,"  είπε ο Πάγκαλος. Ρε Σοσιαλιστά, οι μπάτσοι ρίξανε χημικά στον γέρο αγωνιστή, που παρίστατο συμβολικά στην πορεία κι εσύ είδες ένα 89χρονο να δέρνει τα ντερέκια;

"Ο Μανόλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας, σύμβολα της κατοχικής αντίστασης προχώρησαν στην πρώτη αντιστασιακή πράξη κατά της γερμανικής κατοχής και σε μια από τις ηρωικότερες όλων των εποχών. Αψήφησαν τη γερμανική παντοδυναμία, αψήφησαν τον κίνδυνο και τον θάνατο στην κατεχόμενη Αθήνα και το πρωί της 30ς Μαΐου 1941 κατέβασαν τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη.

Ηταν η πρώτη πράξη αντίστασης στην από τις αρχές Απριλίου του 1941 που οι Γερμανοί μπήκαν στην Ελλάδα. Ηταν μια πράξη που τόνωσε το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων και έδειξε το δρόμο για την αντίσταση. Ηταν μια πράξη θάρρους, πατριωτισμού και απόλυτου συμβολισμού, αφού δύο παιδιά ταπείνωσαν τον πανίσχυρο και φοβερό τότε Γ΄ Ράιχ και έδειξαν πως δεν είναι ανίκητο. "

Εσύ αχώνευτε πολιτικέ κατέβασες μαζί με τον Σημίτη την Ελληνική Σημαία από τα ΙΜΙΑ.

"Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από το 1996 πληροφορούμαστε επίσημα από τις ΗΠΑ ότι την εποχή εκείνη ο διαπραγματευτής μας για την κρίση των Ιμίων Θ.Πάγκαλος, ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ να “γκριζάρει” τα ΙΜΙΑ και να αποδεχθεί ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ τα ελληνικά πλοία, στρατεύματα και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στα ΙΜΙΑ!

Το “θανάσιμο μυστικό” κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τώρα, γιατί μας λέγανε φύγαμε και πήραμε τη σημαία μας ΑΠΛΑ για να εκτονωθεί η κρίση και ότι μπορούμε ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ να ξαναπάμε στρατό ή σημαία γιατί οι δυο αυτές νησίδες(βράχια) είναι ελληνικές όπως ήταν μέχρι την κρίση του 1996. ΤΩΡΑ πληροφορούμαστε ότι ο Θ.Πάγκαλος μαζί με τον Κ.Σημίτη - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ - συμφώνησαν να φύγουμε από τα ΙΜΙΑ και να τερματιστεί η κρίση, υπό την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ θα ξαναγυρίσουμε στα ΙΜΙΑ!"

Κατάλαβες Φλώρε; Ο Γλέζος κατέβασε τη Γερμανική από την Ακρόπολη. Εσύ κατέβασες την Ελληνική από Ελληνικό έδαφος  και το έκανες Γκρίζα Ζώνη.

ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου