Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Διαψεύδει η υφυπουργός Εσωτερικών δημοσιεύματα για προσλήψεις συγγενών της

ΕΝΕΤ.gr

Διαψεύδει η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού σχετικά με την πρόσληψη φυλάκων στο Μουσείο Πέλλας, με σκοπό να προσληφθούν συγγενικά της πρόσωπα ή άτομα από τον τόπο καταγωγής της, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αποκαλύψεις».
Για την κάλυψη των θέσεων εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα κριτήρια και η μοριοδότηση του ΑΣΕΠ, χωρίς την ανάμιξη κανενός άλλου υπουργείου, και αν στους πίνακες επιτυχόντων υπάρχουν άτομα που έχουν το ίδιο επίθετο με την υφυπουργό, είτε λόγω συγγένειας είτε λόγω συνωνυμίας, «έχουν κάθε δικαίωμα να μετέχουν σε διαγωνισμούς προσπαθώντας να πετύχουν την πρόσληψη τους σε κάποια θέση και έχουν κάθε δικαίωμα να πετυχαίνουν σε κάποιο διαγωνισμό, εφόσον πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια», δηλώνει η κ. Τζάκρη.
Σε γραπτή απάντηση της επισημαίνει πως παρά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν η ίδια παρακάλεσε το υπουργείο Πολιτισμού να προβεί στην εν γένει διερεύνηση του διαγωνισμού. Και ύστερα από δικό της αίτημα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης έδωσε εντολή να διερευνήσει την υπόθεση και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.
Η κ. Τζάκρη κάνει λόγο για «άδικη, αστήρικτη και αήθη» επίθεση εις βάρος της και δηλώνει ότι έδωσε εντολή στους δικηγόρους της να υποβάλουν μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Τόσα που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει το σινάφι σας, θα βρίσκεστε κάθε φορά κατηγορούμενοι, -άσχετα αν υπάρχουν και αθώοι- γιατί, για πολλές  δεκαετίες έχουν βολευτεί δεκάδες χιλιάδων από τα σόγια σας. Οπότε άσε τις μηνύσεις γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

1 σχόλιο: