Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Ζευγαράκια........


Αν
παρακάμψουμε τις κόντρες Πετσάλνικου -Ραγκούση,
"Στην κόντρα Ραγκούση - Πετσάλνικου για τον «Καλλικράτη» το Μέγαρο Μαξίμου τάχθηκε -ανεπιφύλακτα- υπέρ του υπουργού Εσωτερικών. "
Λούκας - Παπακωνσταντίνου
"Διάβημα βουλευτών κατά Λούκας.Σε ακρόαση στη Βουλή καλούν 26 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τη Λούκα Κατσέλη για το θέμα της ακρίβειας, μία μέρα μετά την κριτική που δέχτηκε η υπουργός Οικονομίας στο υπουργικό συμβούλιο για την αύξηση των τιμών."

Παπουτσή - Σαχινίδη
"«Σε ποια κυβέρνηση νομίζετε ότι είστε υφυπουργός; Αλλο η έξοδος από την κρίση και άλλο να χάσουμε την ψυχή μας», είπε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενος στον υφυπ. Οικονομικών. Εντονη η δυσαρέσκεια του Γ. Παπανδρέου για το συμβάν."

Βασούλας - Διοικητή Τράπεζας της Ελλάδος- Οικονομικών Νεοπασόκων
"...........η κυρία Βάσω Παπανδρέου και άλλοι 9 βουλευτές κατέθεσαν ερώτηση προς τον κ. Παπακωνσταντίνου, ζητώντας του στοιχεία για την Τράπεζα της Ελλάδος και το σορτάρισμα ομολόγων κατά την πρόσφατη περίοδο και «ενώ ο πρωθυπουργός έδινε μάχη στο εξωτερικό για τη διάσωση της χώρας», όπως ανέφεραν στην ερώτησή τους."
Βασούλας -  Λούκας
«Βέτο» σε ρύθμιση της Κατσέλη


Εντονες αντιδράσεις για την ενέργεια της υπουργού Οικονομικών να φέρει προς ψήφιση την τροπολογία με κατεπείγουσες διαδικασίες. Την υποχρέωσαν να την αποσύρει 
«Βέτο» έβαλαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη ρύθμιση της υπουργού Οικονομίας Λούκα Κατσέλη για την αλλαγή του τρόπου τιμολόγησης των φαρμάκων, η οποία, υπό την απειλή καταψήφισης, υποχρεώθηκε να την αποσύρει από το νομοσχέδιο για τα έκτακτα οικονομικά μέτρα, αν και η ίδια δηλώνει πως θα την επανακαταθέσει.

Σημιτικών - Παπανδρεϊκών Εν εξελίξει.........

Ο  μόνος κυβερνητικός  τομέας που δουλεύει απρόσκοπτα είναι η συνεργασία των δύο αντιπροέδρων της κυβέρνησης:  του Καρατζαφέρη
και του Παγκάλου
«Ναι» Πάγκαλου-Καρατζαφέρη σε αναδιαπραγμάτευση εξοπλιστικών συμβάσεων
"Ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης την πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τη συμμετοχή και των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Κώστα Σημίτη, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση τόσο σε ότι αφορά τη διαφθορά όσο και το πώς εκτοξεύτηκε το χρέος της χώρας στα ύψη. "

Συγνώμη και άλλος ένας τομέας δουλεύει απρόσκοπτα σε αγαστή συνεργασία, του Α' Αντιπροέδρου κ. Καρατζαφέρη και του Υπουργού Προστασίας; του Πολίτη κ. ΧρυσοχοΐδηΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

1 σχόλιο: