Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

οι προβοκάτορες δεν σταματούν αν δεν επιτελέσουν το σκοπό για τον οποίο χρυσοπληρώνονται

Επεισόδια έξω από το Αριστοτέλειο
Επεισόδια με βόμβες μολότοφ σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα περίπου 300 ατόμων εξήλθε από το πανεπιστήμιο και έβαλε φωτιά σε κάδο στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Λίγο αργότερα, οι δράστες βγήκαν και πάλι από το πανεπιστήμιο και έριξαν βόμβα μολότοφ σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οδό Εθνικής Αμύνης, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Φιλήσυχε πολίτη διάβασε: Το άσυλο καλύπτει τους εγκληματίες. Μπαίνουν και βγαίνουν και μπαινοβγαίνουν και καταστρέφουν τις ιδιοκτησίες των πολιτών που  κοιμούνται αμέριμνοι. Επιτέλους υπάρχει νόμος σε αυτό το κράτος; ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ!
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:  Τώρα που τα πράγματα μπήκαν κάπως σε μια σειρά, ήρθε η ώρα να στείλουμε τα παιδιά να κάνουν μια εμφάνιση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που οι άνθρωποι είναι πιο κοντά στην ιδεολογία μας και πιο επαρχιώτες από τους Αθηναίους. Γαμώτο, λίγο ακόμα να κρατούσε ο Κωστάκης ήταν θέμα μηνών να το πετυχαίναμε. Οπότε δώσε εντολή για το τριήμερο η πρώτη, και κάθε δέκα μέρες μετά, οι άλλες. Λεφτά έχουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου