Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

Πόσοι θάνατοι παιδιών ισοδυναμούν με μια απλή παραίτηση υπουργού υγείας;

Ακόμη ένας θάνατος μικρού παιδιού, ύστερα από έναν Γολγοθά από νοσοκομείο σε νοσοκομείο...
"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

Το προηγούμενο τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα πριν από δύο μήνες, με το βρέφος από την Κοζάνη που άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αυτή τη φορά ήταν ένα παιδί 5 ετών από τα Κιμμέρια της Ξάνθης, που ξεψύχησε στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Οι γιατροί έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δεν πρόλαβε, όμως, ούτε να μπει στο ασθενοφόρο. Οι συγγενείς του παιδιού ξέσπασαν στους γιατρούς του Νοσοκομείου Καβάλας, τους οποίους και χτύπησαν άγρια. ................
........................................................................
Αξίζει να αναφερθεί ότι 2 μήνες μετά τον θάνατο του βρέφους από την Κοζάνη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η επείγουσα έρευνα που διέταξε το υπουργείο ακόμη δεν έχει φέρει κάποιο αποτέλεσμα.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
 Είδατε που οι έννοιες στην Ελλάδα είναι σχετικές;  Δόθηκαν τόσα λεφτά για τα αμφιβόλου ωφέλειας εμβόλια της νέας γρίπης και θεωρούν αδιανόητο να εκσυγχρονίσουν ένα Νοσοκομείο σε κάθε νομό, ώστε οι σοβαρές περιπτώσεις να πάψουν να είναι περιπλανώμενες. Σε δυο μήνες δύο παιδάκια πέθαναν στο δρόμο, μέσα στο ασθενοφόρο. Λίγη ντροπή να είχε η άσχετη με τα του υπουργείου της Μαριλίζα, άκου Μαριλίζα και πράσινα άλογα, θα είχε κάτσει στο σπίτι της. Αλλά φαίνεται η παραίτηση μιας πολιτικού ισοδυναμεί με παραπάνω από δύο ΑΔΙΚΟΥΣ θανάτους παιδιών.  Για το Λομβέρδο, "που άνοιξε η μύτη του", επιστρατεύτηκε όλος ο κρατικός μηχανισμός. Τα παιδάκια αφέθηκαν να τα φάει το μαύρο χώμα. ΝΤΡΟΠΗ Αβραμόπουλοι και Μαριλίζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου