Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Καθαρίζει το τοπίο

Σκόρπιες λέξεις και φράσεις:
1. Άφθονο χρήμα ως δάνεια που πήραν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, προπάντων επί Σημίτη και φαγώθηκαν χωρίς να επενδυθούν και τώρα πρέπει να επιστραφούν, οδηγώντας σε εξαθλίωση το λαό.

2. Πρόβα Τζενεράλε υποχωρήσεων με τα ΙΜΙΑ,
3. Ο Γιωργάκης γνώριζε από τον Οκτώβριο 2009 ότι θα πηγαίναμε ΔΝΤ (ομολογία Σαχινίδη) και έλεγε "μην ανησυχείτε, λεφτά υπάρχουν".
4. Ο φοβισμένος Καραμανλής που έκανε στην άκρη, παρόλο που μπορούσε να μείνει και τώρα ούτε μιλά, ούτε λαλεί γιατί απλούστατα ΦΟΒΑΤΑΙ. (για τη ζωή του) Ανακατεύτηκε με τον αγωγό, τους Ρώσους, έκανε απόπειρα διαφυγής και δεν του βγήκε. (Θυμηθείτε την περίπτωση Μεσούτ Γκιλμάζ, τι έπαθε.)
 5.Υποχώρηση στο όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ (βλ. ανάρτήσεις μου με τίτλο   Μακεδονική», αλλά με αστερίσκο η προεδρία ΠΓΔΜ και  Μοντέλο Ταϊβάν προωθεί η Άγκυρα στην Ευρώπη για τα κατεχόμενα

6. Πετρέλαια στο Αιγαίο.
7 Ανοχή τουρκικών πολεμικών πλοίων μέχρι το Σούνιο. Παρεμπόδιση πλόων και πτήσεων από τους Τούρκους εντός του Ελληνικού θαλάσσιου και εναέριου χώρου και μεις
8. Υποδεχόμαστε με γλειψίματα τον Ερντογάν, που νομιμοποιεί τις παραβιάσεις πτήσεων και συσχετίζει την εκλογή Πατριάρχη, που αφορά όλη την Ορθοδοξία (ΡΩΣΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ Κ.ΛΠ.) και δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό ζήτημα, με την εκλογή του Μουφτή της Θράκης. Η εκλογή του Πατριάρχη γίνεται ουσιαστικά από τους Τούρκους, η εκλογή Μουφτή επίσης.
9. Ανύπαρκτη ελληνική διπλωματία σε αντίθεση με τους Τούρκους, οι οποίοι κτίζουν ένα μουσουλμανικό τόξο γύρω μας. Αλβανία - Σκόπια.
10. Κατά λάθος το μόνο θετικό είναι ότι ο Ερντογάν δεν συμφώνησε να πάει το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας στο Δικαστήριο της Χάγης. Αν πάει στη Χάγη είναι απολύτως βέβαιο ότι θα δοθεί συμβιβαστική λύση και οι Τούρκοι θα μπούν συνδιαχειριστές στο Αιγαίο. Οπότε θα δινόταν άλλοθι στον Παπανδρέου να μας πεί: Να δεν φταίμε εμείς, το Δικαστήριο αποφάσισε!
Τι συμπέρασμα βγαίνει;
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου