Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

85.000 ευρώ κόστισε το ταξιδάκι

Ο Εκηβόλος έγραψε...
6 Μαΐου 2010, 15:59
85 ψωροχιλιάρικα...

Απαντώντας μετά από σχετική ερώτηση στην Βουλή πληροφορηθήκαμε, ότι για το ταξείδι του συμβούλου του πρωθυπουργού (Χάρη Παμπούκη) με τον Νίκο Παπανδρέου και τη Λούκα Κατσέλη στο Αμπου Ντάμπι μισθώθηκε αεροσκαφος EMBRAER, που κόστισε 85 χιλιάδες ευρώ.

Εκηβόλος (Μιχαήλ Γελαντάλις)

Άλλου, σε όλη του τη ζωή, δεν του περισσεύουν ούτε 850 ευρώ να πάει ταξίδι και οι πολίτες της άλλης Ελλάδας, όχι της δικής μας που τραβάει το κουπί, δίνουν 85 ψωροχιλιάρικα για να ταξιδεύουν σαν πρίγκηπες και να κάνουν τρύπες στο νερό, πανάθεμά τους.

4 σχόλια:

 1. Κατά τα άλλα πρεσβεύουν τη λιτότητα και θέλουν να νοικοκυρέψουν τον τόπο. Βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Αλλά φταίμε εμείς που τους ανεχόμαστε.Μακάρι να μας κυβερνούσαν Ξένοι. Περισσότερο θα πονούσαν τα χρήματα του κόπου μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμε, συμφωνώ μαζί σου. Προσπαθώ σ' αυτό το χώρο να ξεκαθαρίσω τα δύο πρόσωπα της χώρας μας. Στο ένα στέκονται οι πολιτικοί, (βουλευτές, κομματάρχες, σύμβουλοι με παχυλούς μισθούς κ.λ.π)οι δικαστές, ο ανώτερος κλήρος, οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεκδότες, οι μεγαλοεπιχειρηματίες κ. ά. τους οποίους θα παρουσιάζω σιγά-σιγά. Το άλλο πρόσωπο της Ελλάδας το απαρτίζουμε εμείς που πληρώνουμε ταξιδάκια σαν και το παραπάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε Λάζαρε,
  Ενας λαός που ψηφίζει σήμερα με κομματικά κριτήρια περιμένεις να ξέρει να τους κρίνει?
  Ελάτε να μαζευτούμε να τους τιμωρήσουμε.
  Πολιτικοί που οι πολίτες τους αποκαλούν κλέφτες και απατεώνες βγαίνουν στα κανάλια και συναγωνίζονται ποιός θα μας πεί τα περισσότερα ψέματα. Αυτοί θα σώσουν την ΕΛΛΑΔΑ. Σκέφτομαι πολλές φορές τους προγόνους μου που πολέμισαν για την ελευθερία αυτής της χώρας.
  Εάν δέν ήμουν 55 χρονών σίγουρα θα αποφάσιζα να φύγω μακριά.
  Το κακό είναι ότι μεγαλώνω δύο παιδιά που δεν ξέρω άν αυτά που τους έχω διδάξει ανταποκρίνονται στην άποψη που έχω για την Πατρίδα μου .... είναι η πραγματικότητα η όχι?
  Θέλω να ελπίζω ότι ο λαός κάποια στιγμή θα ξεσηκωθεί και τότε ποιός τους γλυτώνει?
  ΧΑΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χάρη, έχεις δίκαιο να νοιώθεις προδομένος και αηδιασμένος, επίσης βλέπεις και μόνος σου ότι οι κλέφτες (κυριολεκτώ) κάνουν το παιχνίδι. Ποιος λογικός μπορεί να τους εμπιστευθεί; Μόνο οι λακέδες τους που προσμένουν άμεση ωφέλεια από του πολιτικούς- κλέφτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή