Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

H ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Γεια σας Φίλοι μου.
Νομίζω ότι έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων. Πως καταλαβαίνει κάποιος ότι έφτασε αυτή η ΩΡΑ; Συνήθως άλλοι διαμορφώνουν τις συνθήκες, οι οποίες σου υποδεικνύουν ότι έφτασε. Και ΕΣΥ αρπάζεις τη στιγμή και μελετάς τα ζητήματα για να καταλήξεις στην πιο μεγάλη Απόφαση. Ας περιμένουμε λοιπόν.
Βρισκόμαστε βέβαια μπροστά σε μια καμπή της ελληνικής Ιστορίας. Το μποτιλιάρισμα που επικρατούσε στη χώρα για δεκαετίες, έφτασε σε αδιέξοδο. Βρίσκεται σε εξέλιξη εκτροχιασμός του συρμού. Ανατροπή πραγμάτων, που μέχρι χθές, θεωρούσαμε κεκτημένα. Οι οδηγοί πάλι ξέφυγαν, (αφού σήκωσαν τα ταμεία), έγιναν άφαντοι. Μείναμε εμείς να πάρουμε τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Μόλις καταφέρουμε να σηκωθούμε, θα γυρίσουν οι οδηγοί και θα μας καθήσουν παλι στο σβέρκο. Δεν είναι αδικία;
Αδικία ! Τα τελευταία χρόνια οι λέξεις απώλεσαν την αντικειμενικότητά τους. Το "Δίκαιο" είναι υποκειμενικός όρος. Η "ηθική" επίσης. Η "κλοπή" επίσης. Η μεγάλη κλοπή που γίνεται εις βάρος του συνόλου, δεν τιμωρείται. Τα κλοπιμαία δεν επιστρέφονται. Οι ανήθικοι αναρριχώνται στα ύπατα αξιώματα και ο όχλος ζητωκραυγάζει.
Ο όχλος είναι που ματαιώνει τις μεγάλες αποφάσεις.

2 σχόλια:

 1. Φίλε Λάζαρε, πρό ημερών δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Peter kazazi, Ελληνα μεγαλοεπιχειρηματία στο Σίδνευ τι θα προσφέρει σαν βοήθεια στην Ελλάδα στην δύσκολη αυτή ώρα και ξέρεις τι απάντησε?
  Τίποτα, γιατί όσες φορές προσέφερα στην πατρίδα μου χρήματα τα ΕΦΑΓΑΝ χωρίς να κάνουν κανένα έργο και ανέφερε συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία τα εμφανίζει και στη ιστοσελίδα του στο internet.
  XAΡΗΣ
  XARHS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε Χάρη, αυτοί του Εξωτερικού, έχουν ένα ρομαντισμό στα θέματα που σχετίζονται με τη μητέρα πατρίδα και στο παρελθόν τα λεφτά τους, έφτιαξαν πολλούς πολιτικούς, που το παίζουν τώρα καμπόσοι. Αλλά τώρα με την παγκοσμιοποίηση και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, βλέπουν καθαρά και άρχισαν να αντιδρούν. Βλέπεις, και ο Πελτσάνικος, σ' αυτούς πρώτα απευθύνθηκε για το δήθεν ταμείο του για την απόσβεση του χρέους. Πιστεύω να ξυπνήσουν οι Έλληνες όπως ο κύριος, που αναφέρεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή