Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

ΠΑΜΕ καλά;

Κάτι τύποι, μέλη του ΠΑΜΕ, οργάνωσης του ΚΚΕ, το παίζουν λοκατζήδες και αποκλείουν λιμάνια, ξενοδοχεία Οργανισμούς, Υπουργεία κ.λ.π. Εκεί που δεν υπάρχει αντίσταση........ και κάνουν δημόσιες σχέσεις. Τα ΜΑΤ, η όπως διάβολο τα λένε τώρα, (άλλοι παλικαράδες που δέρνουν αποκλειστικά αδύναμους και αθώους, το λέω μετά λόγου γνώσεως),  δεν τολμάνε να τους πετάξουν στην άκρη, φοβούνται ίσως  -θυμάστε; - τα  παλιά ΚΝΑΤ.  Εμένα όμως με καίει το εξής: 
Μας κάνει τη χάρη ο τουρίστας που, πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά του, έρχεται εδώ, αντί να πάει δίπλα, που τον σέβονται. Και αυτοί οι άχρηστοι δεν τον αφήνουν να αποβιβαστεί από το καράβι, ούτε να μπει στο σπίτι του, το ξενοδοχείο.
Αν  μπλοκάρουμε τις πόρτες των σπιτιών αυτών των "αγωνιστών" το απόγευμα που θα γυρίσουν ξεθεωμένοι στα σπίτια τους; Πως θα φανεί  αυτό στις Κοπέλες που ηγούνται του Κόμματος;  Θα μας αρχίσουν τις ανακοινώσεις, τις καταγγελίες για αυταρχισμό, αντίδραση, θα μας πουν καπιταλιστές και ότι βάλλει ο νους σου.
Αλλά ο τουρίστας που σου κάνει χάρη και έρχεται σε αυτό το μπαχαλόκρατος, λόγω των προγόνων μας, και οι επαγγελματίες που ζουν από τον τουρισμό, καταστηματάκια τουρ. ειδών, εστιατόρια,  διάφορα μαγαζάκια κ.λπ. είναι καπιταλιστές μωρέ;
Σας έχουν πειράξει κανένα δικαίωμά σας; Εσείς γιατί φέρεστε παράλογα; Γιατί προσβάλλετε βάναυσα τα δικά τους δικαιώματα;  Και η παρέα που κυβερνά, δεν ξέρει ότι πρέπει να προστατέψει τον επισκέπτη;
Τη βιομηχανία  τη σκύλεψαν οι πολιτικοί. Λίγο τουρισμό της κακιάς ώρας έχουμε, πάνε να τον εξαφανίσουν εντελώς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου