Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ 3 - ΟΙ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ , ΟΙ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ

Δεν συμπαθώ τους πολιτικούς, με το όνομα «Γεωργιος»


1)Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν αρχηγός των χουντικών (δικάστηκε)

2)Ο Γεώργιος Αλογοσκούφης (δεν δικάστηκε) αμφισβήτησε τα ελληνικά κρατικά οικονομικά στοιχεία και κάρφωσε την Ελλάδα στους Ευρωπαίους, ομολογώντας ότι είναι κράτος απατεώνων.

Θα μου πείτε, τι να έκανε; Σας απαντώ: Ό, τι κάνουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί ΟΛΩΝ των άλλων χωρών, που προτάσσουν το γενικότερο συμφέρον της χώρας, πάνω από το συμφέρον της σκατοπαράταξης. Τα κράτη τους χρωστάνε περισσότερα από το δικό μας, όμως κανείς δε βγήκε στην Ευρώπη να το ομολογήσει.( Και για να μη το ξεχνάμε, ΟΜΟΛΟΓΙΑ σημαίνει ΕΝΟΧΗ. ΕΝΟΧΗ σημαίνει ΚΑΤΑΔΙΚΗ. Ο Δικαστής και να θέλει να σε βοηθήσει, δεν μπορεί.)

Το κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι διαχρονικά ΕΝΙΑΙΟ και ενωμένο απέναντι στους Ξένους, ανεξάρτητα από το ποιος είναι παροδικός διαχειριστής της εξουσίας, κάθε φορά.

3)Ο Γεώργιος Παπανδρέου ο Νεώτερος, για τον παλιότερο θα αναφερθώ καμιά άλλη φορά. (δεν δικάστηκε)

Ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας πείθοντας τον ΟΧΛΟ ότι γνωρίζει το πρόβλημα και έχει λύσεις και μετά μαζί με τον 4) Γεώργιο Παπακωνσταντίνου(δεν δικάστηκε) αμφισβήτησαν τα ελληνικά κρατικά οικονομικά στοιχεία και κάρφωσαν την Ελλάδα στους Ευρωπαίους ομολογώντας ότι είναι κράτος απατεώνων. (Ισχύουν τα ίδια με τον Αλογοσκούφη).
Άλλη φορά θα ασχοληθώ με τους Κωστήδες.
Αυτά που θα ακολουθήσουν είναι έργο των παραπάνω.
Εκμεταλλευτές του χαμηλού επιπέδου ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ του όχλου, το οποίο συντηρούν καθημερινά με τα ρουσφέτια, την απαράδεκτη Δημόσια εκπαίδευση και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκρίνουν μόνο το στενά κομματικό και προσωπικό τους συμφέρον και οδηγούν τη χώρα μας σε Εθνική ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. (σνεχίζεται)

2 σχόλια:

  1. ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ......
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΒΑΪΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ πονηρό το σχόλιό σου πονηρέ Γιώργο από Βαινιά, πως πάνε εκεί τα πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή